Jobbfest..

jaha nu har dom övertalat mig.. idag blir det jobbfest. JAg har sånn ångest men dom säger att bara för man är sjukskriven på jobbet så är man inte det på privat tid. Såå nu ska jag in i duschen fixa lite sen ska jag åka och klippa mig hem fixa mig mera och sen åka till jobbet och möta upp dom.

Vi hörs

SNÄLLA!!!

Jag ber inte om mycket i julklapp.. men snälla ge mitt ett Strykjärn och strykbräda innan jag DÖR. Min rygg går sönder och detta jävla strykjärn funkar inte som jag vill!




Så med detta resestrykjärn från 70talet?? på mitt soffbord och försöker stryka diverse saker.. *morrar* Jaa ni får Skratta!

JAg önskar mig alltså ett strykjärn och strykbräda, Varma dun tofflor för mitt kalla golv och en hemmabio ljud som man också kan lyssa på radio ifrån.. neeeeeeeeeeej det är inte så dyrt längre.

That´s it.. och jag blir glad bara jag får nått.

Så här vart maten...

Det är råstekt potatis med ungsrostade grönsaker med lite smulad fetaost på, och sen lite sparris till.. MUMMA

Nu hålelr jag på att fylla på vätska här imellan när jag städar..



Storhandlat, städning på listan

Jag är så sjukt uttråkad när jag går hemma.. Vill börja jobba igen.. hoppas benet reder sig i helgen så jag kan börja på måndag istället för onsdag.

Nu har jag packat in alla mina inhandlade varor nu har jag mat en tid fram över.. Får väl bjuda hem någon på middag någon dag..Var förbi öb också och handlade lite tvättmedel och sånt.

Mitt jobb har fest imorgon.. dom ringde och frågade om jag skulle komma. Men det känns helt fel att gå dit jag skulle ju jobbat i helgen =( Vi får se om nått annat händer. Dom är så gulliga att dom ringer och frågar iallfall =)

JAg vill klä upp mig och gå ut och ragga lite.. men vem ska jag dra med mig? vill gå med mallan men hon har nada cash och jag förstår henne liksom. Men om man dricker hemma så kan man ju ta med typ 200 kr bara på krogne. Vi hade ju så kul sist =) Sen tänkte jag höra med charlotte också.. vi får se

Imorgon har jag klipp tid klockan 14 hoppas deet blir bra.. nu ska jag väl städa lite här.. Kram alla mina kära

Sjukhusbesök

Idag gäller det.. idag ska jag få alla mina provsvar och bli utskriven.. BAah undra vad det kostar mig detta... =(  jaja viktagaste är väl att mår okej.. Ögat stör inte bara att jag är illamående och mitt ben och skakningarna som stör.  Ibland tror jag fan jag har fått parkinsons så mycket jag skakar..

Vi får se hur det blir idag. Sen ska jag göra rundvandring och fixa stämplarna i mitt högkostnads kort så har jag gratis vård . sen tills aug 09. Sen blir det besök på min avdelning och säga hur det blir i veckan med jobb och så.

Mitt hår föresten.. det är lite ljusare men tycker fan inte min utväxt försvannn men det är väl svårt att göra på sig själv kanske..men ser bättre ut iallfall och ska till frisören också så fort jag vvet hur det blir med jobb i helgen.

Återkommer med svar för er nyfikna.. ni som inte bryr er läs inte =)

hemma...igen

Jaha så kommer man hem till dörren och ser att jag knappt kkommer in genom den pga all snö. Alla grannar äger tydligen spadar och rensar deras uppfart och min ser helt obebodd ut! Kunde dom inte varit snälla och tänkt på lilla mig och bara skottat min med? =)

Nu har jag precis tagit mej en kopp kaffe och ska börja städa här.. Blää och det är inge kul för jag har så jävla ont i benet efter det jag gått idag och burit. Men  mne det måste göras.

Var inne på kicks och köpte mig ett sling kit. Hon sa att det var helt nytt och grymt bra så jag får se nu då hur detta blir. Blir helt statisk när jag kom in där och såg att alla JULFÖRPACKNINGAR på perfymerna har kommit åååååååååååååååååh jag vill ha!!! men jag måste ju ha pengar till malaysia och det finns säkert att köpa där.

Sååå nu har jag bloggat av mig lite och återkommer senare för hår resultat(blir säkert grönt, pga all tur nu för tiden)

Jag tror min tur har vänt.. jag hittade en 5kr vid bussen idag =)))

helgmys.

Jaha nu har helgen redan flygit förbi. Varit hos viktor hela helgen, så skönt att bara titta film och prata skit. Idag var jag iväg och fikade med stone på söder sen hem till syrran på middag. Har otroligt ont i mitt ben nu och mår illa hela tiden. Trodde först det handlade om citodonen men ikke.. vart illamående redan innan jag tagit någon. Måste prata med läkarna om mitt ben har ju inte direkt blivit bättre och på jobbet så går jag så otroligt mycket så jag tror faktist inte jag klarar av att jobba denna vecka.

Sedan måste jag få nått moit mitt illamående, undra vad det kommer ifrån. Helt plötsligt mitt på dagen så börjar det. Imorgon ska jag hämta upp kvitto hos litson och sen ska jag till stone och boka hotell i malaysia. Får se vad som händer sen. Ska ju vara på huddinge klockan 10 på tisdag morgon.

Nu ska jag surfa lite sen ska jag nog ta och krypa ner under täcket.. så sjukt kallt idag.. brrr.

Ha det gott i snöstormen

PEEERRRRRRRRRRRRM

Jaaa jag ska få åka hem och inte behöver inte komma hit förens på tis... nu sitter jag och äter min torra kyckling file jag fick till lunch.. blää. Väntar på citodon och sen sjukskrivningen. Dom har kommit fram till att jag är helt frisk i min hjärna. Men jag har problem med mig sköldkörtel igen.. mycket väl det som kan ha orsakat mitt höga tryck. Så nu kanske man får böjra med medicin =(

blodtrycket är fortfrande högt.. 143/89 hade jag nu och jag ska lägga mig och vila och ta om det.. jag skriver mera ikväll . tjoho vad jag är lycklig att slippa sjukhuset några dar

Blogg från sjukhusbädden...

Jaha åter en dag på detta underbara sjukhuset.. Idag är ögat bättre men ser fortfarande suddigt. Dock har jag sååå jävla ont i mitt ben från att dom grävde i min rygg igår. Kan tydlligen hålla i sig en vecka.. känns ungefär som ett ryggskott. Men jag hoppas på att få starka tabletter utskrivna så jag kan sova på natta.

Nu sitter jag här i min säng och min räddning idag är min dator.. faan vad det är skönt att ha en laptop. Här på KS site huddinge har dom ju trådlöst bredband man får surfa på =) Så nu lyssnar jag på musik iväntan på mina undersökningar idag.

Dom ska idag kolla min syn nerv bakom ögat och sen två olika mätningar på hjärnan. Får hoppas det blir av idag så jag kanske slipper åka hit imorgon igen.. eller i helgen.

Detta är en vecko avdelning som har stängt på helger så jag lär iallfall få perm över helgen.. vad ska man göra då? har ju noll pengar kvar denna månad.. men jobbar hela nästa helg så nått vill jag göra om jag nu mår bättre.

brb

fortsättning...

jaa för att återgå till DT- skallen jag gjorde.. den där kontrasten känndes som att det brann i kroppen och som att man kissade på sig under insprutet. Annars var det inte speciellt farligt eftersom själva undersökningen var snabb.

Igår fick jag också göra undersökning hos ögon läkaren med massa konstiga saker, dom förstorade mina pupiller så det såg ut som jag knarkat hur mycket somhelst. Sedan vart jag iväg skickad till magnet röntgen där jag dom åter igen ska kolla hjärnan. Bad och få lugnande eftersom tunneln man åker i in och ligger fast spänd i är grymt liten och trång. Där fick jag ligga i 30 min. Helt okej det också. Efter en LÅÅÅNG väntan på ava fick jag tillslut veta att jag fick perm över natten hemma.

Imorse inställde jag mig på R81 där dom skulle fortsätta min uppföljning. Ingen kom och hälsade på mig på 2 timmar innan läkaren dök upp och sa att jag skulle få tid hos ögon igen då man skulle kolla synnerven BAKOM ögat. Fråga mig inte hur fan man gör det och jag vill nog inte veta...

Sen så skulle jag göra en LP.. Ett rygg märgs prov. FAAN vilken panik jag fick. Jag vill inte ha en såå lång nål instucken mellan mina kotor. Men det gick jag med på då dom LOVADE att droga mig massor innan. Själva provet gjorde inte ont men hon kom åt min nerv i höftbenet TVÅ gånger..saaaaaaatan vilken smärta.. faan känner fortfarande av den nu närjag sitter här. Mitt blodtryck är det ingen som bryr sig om.. dom bara skyller på att det är för att jag är orolig eller för att jag har gått 2 steg i koridoren.. men man får inte 140/87 i tryck för att man går från sängen till korridoren. 'Ska säga till läkaren på skrapen imorgon om det.

Imorgon ska jag infinna mig klockan 0830, igen. Då har jag på mitt schema två kontroller till för min hjärna och sen en kontroll för ögat.. men dom vet ännu inte om jag får göra nått alls imorgon men jag måste ändå vara där om det är så att jag får en akut tid.. Vet ni hur jävla trist det är att sitta där och häcka och inte ha nått att görA?

Tur nog får jag åka hem och sova iallfall... nu ska jag snart lägga mig igen är helt slut.

To be contiuned

Senaste dygnet..

gick till jobbet i tro om en vanlig dag. Mådde bra och kände mig inte dålig. Det var lugnt på jobbet för avdelningen är stängd pga calci viruset(vinter kräksjukan). Så jag skulle inte ha några barn utan bara hjälpa till ute på golvet och i köket.

Jag gick in till dores och satte mig för att kolla hur jag skulle jobba i veckan. Då helt plötsligt fick jag en prick för ögat.. om jag tittade på nått såg jag bara det runt om och inet själva objektet. Försökte blinka bort det men det gick ej.. fick panik
och kände att nått var fel. Bad då mina jobbar kompisar att ta ett blod tryck på mig vilket visade sig vara 140/90 jag brukar ha 110/60 vilket är väääääääääääldigt ovanligt att överstiga.. Då sa mina jobbar kompisar åt mig att lägga mig och vila etag.. Vilket jag gjorde, när dom 10 min senare tog ett tryck hade jag cirkus 150/100 i tryck så dom satte mig i en rull stol och körde ner mig till akuten..

Väl där nere hade jag 170/110 i tryck... vart skickad till neurologen och dom kollade mig om jag hade någon slags pares vilket jag inte hade. Dom tog lite prover och skickade mig till en Dt- Skalle. Där satte dom den GROVASE pvk som finns.. helt sjukt fet nål höll på att dö när dom satte den, hon förklarade att man måste ha en grov nål för att man ska kunna spruta kontrast för att kunna se hur mina kärl i nacke och huvud gick.

Kontrasten känndes hur skumt som helst åter kommer till det när jag orkar skriva med.

nu är jag hemma på permition från sjukhuset, legat på AVA i ett dygn och ska till en vanlig neurolog avd imorgon för ytterligare kontroller. Är helt slut har inte kunna sova nått alls inatt, dom har tagit kontroller och grannen har inte direkt varit tyst. I dag har jag varit hos ögonläkaren och gjort en magnetröntgen på hjärnan.

Vi får se vad som händer imorgon.. nu ska jag släcka ner och sova.. är som sagt trött och orolig för att dom ska lägga in mig igen.. vill inte.. vill veta vad som ska hända imorgon,. får se om man kan sova utan att drömma.

Vi hörs.. vet inte när men det kommer. Blir jag inneliggandes så ska jag palla dit min dator.

OTUREN fortsätter..

Vad ska jag säga?!?

Jag har inget internet.. inte nog med att datorn först gick sönder, sen fick jag en grop i tanden som jag trodde va hål och fick pröjsa 675kr hos tandis för, sen mina crocks på jobbet har pajjat, jag har blivit magsjuk av ruccola sallad.. Nu har jag mitt modem pajjat... enligt Bredbandsbolaget. men det visade sig att det inte alls är fel på modemet utan något annat problem..

Nu sitter jag och bloggar från jobbet vilket man ABSOLUT inte får göra.. men shit the same.. alla mina kompisar är hos carran på middag och vin och jag ska bara jobba.. och imorgon med. HELDAG. 7-2130.

På Måndag lämnar dom min dator, på tisdag kokmmer en services nisse från bredbandsbolaget och kolla min lina, är det så att jag har kopplat fel, eller nått är fel i mitt hem så kostar det mig 1500kr.. PRECIS vad jag behöver innan min resa.. är ju sååå rik

Nu ska jag boka lite träningsklasser och jobba lite.. hörs kanske om jag får igång mitt nät...

Oturen själv

Oturs lotta...

Jaha.. då såg man hålet idag. Har känt i tanden när jag ätit att det känts lite bedövat... men JAG HAR HÅL!! Har sånn jävla panik över att gå till tandläkaren och sen hur ska jag ha råd? alla mina pengar går till malaysia.. men jag får ju då ta av sparpengarna och se om det går att lösa senare.

Imorgon ska jag ringa och boka tid.

Denna helg har jag levt på jobbet.. och imorgon är sista dagen sen är jag ledig.. Ska försöka hinna med tandis och sen till litson för att hämta kvitto och träna.

En positiv sak är att jag ska få en läkare på mitt jobb att skriva recept på hep a vaccin och då ger dom mig det på jobbet så det blir så mycket billigare än att åka till en vaccinations grejje. Ska försöka flirta in mig hos någon imorgon kanske?

Nu ska jag lägga mig. är HELT slut efter denna helg

Hörs senare i veckan kram

Gårdagen..

Jaha satt på den där barnfolketsdag hela dagen.. såå tråkigt att bara sitta. Somnade ett antal gånger =)
Från och med nu heter ju vi Astrid lindgrens barnsjukhus via karolinska universitets sjukhuset. Sjukt långt namn. Sen har vi fått en ny logga.. ALLA i salen trodde dom skämtade när dom visade upp den. Vi var 700 st på den där grejjen och jag skulle inte velat vara Chef då när alla buade ut loggan. Dom har knåpat ihop den här loggan i ett år och den var katastrof. Ingen kommer att fatta att det är barn loggan..PINSAMT!!!

Sen pratade jag in mallan till söder för några öl.. som slutade med att jag kom hem efter 4 inatt. Vi satt på Mest bar på söder.. Där vart det lite action eftersom alla testosteron stinna killar skulle börja bråka.. DEt var ju Aik som gick utanför och Bajjare inomhus. Dom hann slå sönder ett fönster innan snuten stoppade allt. Sedan drog vi till söder källan, tog en öl och bestämde oss för att dansa och drog till kvarnen. Där stod jag och dansade tills dom stängde.

Jag har nu Rensat min mobil på alla killar... Ut med det gamla IN med det nya. Känner att om dom vill nått så hör dom av sig till mig och då får jag deras nr igen. Annars kommer jag bara att ringa och det orkar jag inte.

Hoppas på att den sööööööööööta norrlänningen ska  höra av sig idag =) Tror inte han gör det men man vet aldrig. Han var iallfall väldigt trevlig och sa fina saker till mig.

Nu ska väl jag hoppa in i kläder och dra till ica... har innnnnnnnnngen mat., inga cigg inget alls hemma.

Barnfolkets Dag

Så har en ny morgon grytt. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och ser solen stiga upp bakom husen. Snart ska jag ta bussen in till stan och sitta på möte hela dagen.

Förstår inte varför jag sover så dåligt.. Drömmer massa konstiga drömmar och vaknar minst en gång i timmen. Vet inte om det beror på min träningsvärk. SATAN säger jag bara.. Sånn här träningsvärk har jag inte haft nåsgonsin. Jag kan känna varje muskel i kroppen ömma. Soad på Sats är grymt duktig på att träna alla muskler. Imorgon ska jag ge mig på ett muskel pass vi får se hur det går. Brukar alltid få ont under övningarna för att jag har ju mina knän som problemar och min rygg.

Så Vann barack obama valet i usa.. Det visste väl vi alla. Vi satt och diskuterade på jobbet om det och ingen tror att han kommer att överleva 4 år. Alla tror han kommer att bli sjkjuten eftersom många hillbillys i usa är ju rasister. Ingen president har faktist haft så myccket skydd som han.

Sen ska jag nog hem städa och fixa en fruktsallad till middag. Försöker verkligen äta bra nu så jag kan gå ner i vikt.. och det syns på mitt ansikte.. men tycker fan att jeansen sitter tajtare..

Ses sen.. Sakna mig inte för mycket

förstår ingenting..

Varför tror folk att dom har rätt att bete sig hur som helst? Varför blir jag utskälld för att jag råkar skicka för mycket sms? Jag menar ju inget illa och jag får ta all skit för att "det" hade en dålig dag. Jag är människa med känslor jag med, och jag har nog med jobbet just nu.

Tänkte bara vi kunde setts, sett lite på tv och bara varit sen tat en promenad in till stan imorgon. Men för att jag frågade så sänkte "det" mig helt. Känner mig som ett bollplank... alla bara slår och slår.. Går på box, men måste lära mig slå tebax psykiskt. Bli stark i hjärnan och inte bli så blåst hela tiden.

Nu ska jag väl krypa ner.. ska sitta i stan på föreläsning hela dagen imorgon. Weei aja ska bli skönt att slippa gå till jobbet i två dar iallfall.

vart ska jag börja?

Kom till jobbet ihopp om att det lugnat ner sig från förra veckan. Visst många barn hade åkt hem men det var ändå rörigt.. och så hade jag hon.. den lilla tjejen som jag fick upp kämpandes i fredags... Hon hade fått ett flertal hjärnblödningar i fredags kväll, Nu är det enbart palleativ vård som ges. Vilket betyder att man inte gör något för att hålla henne vid liv utan enbart lösningar för att hon ska få somna in lungt och utan smärta.

Att se denna lilla flicka ligga på sin säng med bägge föräldrarna och hennes lillebror runt sig är enormt tungt. Har aldrig gråtit så mycket som jag gjort idag på jobbet. Jag kan inte göra nått för att hjälpa denna familj, bara vara där som stöd när dom behöver det. Vet ni hur jäkla jobbigt det är att se en människa bara lilla så helt okontaktbar och inte kunna göra ett skit..jag känner mig helt tom i huvudet och önskar att jag kunde göra nått för henne och hennes familj.

Familjen kämpar in i det sista att hon ska få somna in fort och stilla. Men detta kan bli en kamp då hennes hjärta bara är 8 år gammalt så ger det inte upp så lätt.

Hennes lillebror är 5år och han önskar att få henne tillbax i julklapp. =/ Han säger att när änglarna kommer ska han hålla i henne så dom inte kan ta med henne.. Mitt hjärta brister just nu... Vet inte vad jag ska göra.. vad jag ska tänka. Jag vill bara att hon ska få somna in fort.
Hela avdelningen känner av detta och det är inte bara vi som jobbat med henne. Jag hoppas att hon får somna in inatt, med alla i sin familj runt sig.

Hmm det var extremt svårt att lämna avdelningen idag och jag åkte och tränade efter detta.. igentligen ville jag att stone inte skulle hinna för att jag skulle få slippa. MEn nu efter Boxen så känner jag att mycket av min hjärtsorg har släppt. DEt är otroligt bra att tränna för att få släppa av lite ånga..

Nu ska jag äta lite mat sen ska jag sova

Drömma fina drömmar om allas barn som gått bort under året =Å(

Dagarna som gått..

Nu har jag fått tag i datorn så jag kan surfa igen.. Sååå skönt =))
Konstigt att man är så beroende av dator igentligen.

Torsdags så jobbade jag och sen drog vi till stan jag skulle handla skor. Shoppade 3 st par stövlar för 800 kr på sko punkten. Dom hade ass mycket nsnygga stövlar nu. Sen bar det av till Min jobbar kompis där vi skulle ha middag. Shiit vilken lägenhet hon bodde i . En mycket gamal lägenhet på odenplan, det var säkert minst 3 m till taket och så hade hon 3 st kaminer i den. Vart riktigt avensjuk. Det var mycekt trevligt på middagen och jag höll låda som vanligt. =)

I fredags var jag på dejt med Andreas.. Damit vilken hot bite! Det är en sånn kille som man ser på krogen och vänder sig om efter. Han var jätte trevlig och jag hoppas verkligen att han vill ses igen. Men igår så var vi ute och han ville inte svara på sms.. så jag tror det blir det gamla vanliga du är söt och trevlig slutet. MEn vi får se

I går så åkte jag till mallan och var bakis sen kvällen innan. Men tänkte att det kanske skulle gå över om man började dricka. Hon var inte heller på topp så det var lite segt hemma hos henne. Men hon hade ordnat en kanon middag till mig. Efter några öl hos mallan drog vi till diset, där det var fullt ös. Bråk, poliser och ambulansen. Men det förstörde inte våran kväll eftersom polisen var en lång mörk snygging =) VI söp ner oss ganska hårt och drog till skeppsbar.

Har aldrig någonsin kännt mig så populär jag och mallan vart omringade av killar direkt när vi kom dit. Helt sjukt. JAg och mallan svängde om massar där och jag dansade med en söt kille som jag inte tänkte flirta med. Enligt mallan idag var han skit snygg. Som vanligt så ser inte jag sånt när jag är ut och dansar. Det slutade med att vi åkte hem till mallan och sov. Vart så sjukt dålig igår natt och bara ville kräkas och så var det i morse med.

Nu har jag kommit hem dricker lite julmust och äter less fat chips., Inte för att det är less fat utan för att dom är mycket mera krispiga. hörs senare kanske

RSS 2.0