alltid nått..

Vaknade imorse i tron om att mitt braiga humör skulle hålla i sig. Men så började det med att min dator inte går i gång.. paanik..Jävla skti fan..alltid är det nått som ska störa.

Jag som hade tänkt städa, och sen åka och träna men ikke.. istället fick man ont i huvve och magen för allt jävla skit. Nu sitter jag hemma hos morsan och farsan och min bror har checkat datorn och kommit på att det är moderkortet som pajjat. Så nu ska jag skicka in skiten till HP och hoppas på att det inte tar allt för lång tid att fixa.

Thank you god  att man har en syrra med en datanörd som pojkvän. Han skulle fixa iordning en lap top jag kan låna så länge..sköönt kan ju fan inte vara utan internet i 2-6 veckor.

Trött på att det alltid ska vara nått.

Men på torsdag ska jag köpa vinterstövlar.. mina jag köpte i febuari har ju gått sönder.. Trodde dom skulle hålla bättre eftersom dom kostade 1400kr och var vagabond.. Men icke... Faan dom håller lika bra som stövlar från sko punkten. Alltså är det inte så att allt som är dyrare är bättre.

nu ska jag lägga mig i fosterställning i soffan och sova.. har så förbannat ont i huvve..

*suck*

Mår bra..

I söndags körde jag ett mellan pass. Det var otroligt skönt faktist. JAg hade hand om en 8årig flicka på mitt jobb som är mycket mycket svårt sjuk. Det var så att det var väldigt lungt på avdelningen så jag frågade henne och hennes bror om dom hade lust att baka. (iochmed) att det är viktigt att dessa barn inte bara är helt stilla i sängen. VIlken tur jag hade det var så att deras pappa fyllde år samma dag så dom ville självklart baka Tårta till honom.

Jag gick i väg och handlade ingredienserna dom ville ha och vi satte igång. Stökigt, kladdigt och OTROLIGT sött vart det. Men flickan klarade sig utan sin mamma i nästan 2timmar. Det har inte hänt sen hon kom in på avdelningen och hon klagade inte på att hon hade ont =) Sedan vart det fest inne på rummet då vi sjöng och hade det lite mysigt. HEnnes föräldrar satt med tårar i ögonen då dom hörde hennes lilla röst sjunga ja må han leva. Jag kände mig så otroligt bra i kroppen att jag kunde hjälpa till att få flickan att leva lite för stunden samt att avlasta föräldrarna.
Hon sov hela kvällen sen,.. helt utmattad men det var värt det! Helt klart =) Hoppas hon nu återhämtar sig och inte blir sämre...

Idag har jag jobbat med ro i hela min kropp. Kom nyss hem och ska laga lite tacos till mig själv

Veckan i all ära..

Jaha...i torsdags åkte jag till medborgarplatsen för att träffa Dr. Littson. Väl där tog dom allergitest, kollade öron näsa och hals. Han sa att jag var väldigt svullen i näsan. Som jag visste var jag inte allergisk mot något av vad dom testade förutom histaminet. Det som gör att mina myggbett blir stora som fan.
Jag ska nu ta Cortison nässprej morgon och kväll för att få mina slemhinnor att svullna ner. Sen vill han att jag ska skölja med saltvatten varje morogn och kväll men det VÄGRAR jag.. det räcker med nässpreyen som gör att jag nästan spyr. Ska komma in direkt när jag är sjuk igen för att han vill titta hur jag ser ut då. Han sa att han då är tvungen att spola mina bihålor.. ffaan jag vill inte.. har hört att det ska vara skit obehagligt och göra ont.. =( men han tror jag kan ha någon bakterie som sitter där som inte släpper. Så vi får se..

Efter läkarbesöket åkte jag hem till mallan, Vilade lite, käkade lite lunch. Sen tog vi en promenad till årsta hem till hennes far. Han fyllde 50 år och skulle bjussa på lite kaffe och fika. Det var najs, sen drog jag och mallan till diset där drack vi några öl tills det stängde. Det är så skönt på diset för man behvöer inte bry sig om nått.

På fredagen vaknade man upp hos mallan då hon gick till plugget, jag låg kvar och skulle gotta mig i sängen tänkte jag. Men ikke.. vaknade hela tiden och var stressad över tiden. När malla väl slutat skolan drog vi och käkade en pizza på glada hörnan. Sen bar det hemmåt.

Hemma fixade jag mig och packade lite stuff jag behövde för att klara en natt borta och sen kunna jobba dagen efter. Klockan 19:00 kom vi in på Dollys saloon på söder. Där det bjöds på skumpa, mat, drinkar, öl, tårta. Saaatan vad jag var mätt och belåten efter detta.. Mallans släkt är grymt skön haha vi skrattade så mycket att maten nästan kom upp. Vid 2330 ungefär började huvudvärken.. som bara växte och växte. Klarade inte av att vara kvar tillslut för jag höll på att dö av migränen som plötsligt slog ut. Så jag drog hem till viktor och soooooov. That was nice.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och känner mig jätteutvilad och inte alls trötter. Imorgon har jag flyttat arbetstid så jag kör ett mellan pass. Börjar 9 och slutar vid 5-6 någont sånt.

Kan rekomendera Dollys saloon om man nu gillar kött =) Dom har All you can eat buffe på lördagar och söndagar mellan 12-16 för 125kr.. Dit ska jag dra när jag är bakis!

Puss och kram

Mums! Grillad oxfile! Må jag säga att jag käkade upp hela chillin också =)

Generation fettma...

Jag har följt denna dokumentär serie som har gått varje ons på 3an. Idag var verkligen första gången jag kunde börja gråta av att se denna skildring. Denna gång åkte dom igenom missisippi. Man fick se hur dom americanska fattiga barnen lever. Föräldrarna har verkligen inte RÅD att handla nyttig mat. Det fanns inte ens frukt i butiken.. bara konserverad på burk.

En 3 år som väger 30 kilo, som var beroende av coca cola...

En 11 åring som var handikappad på grund av sin fetma....

Ett samhälle som ligger utanför all hjälp. Allt är friterat, grönsaker till snickers.

Vad ska man säga.. Hur ska man kunna hjälpa??

Om det nu handlar om pengar i usa att dom inte har råd att hjälpa dom fattiga så måste man ändå tänka att om alla familjer får gratis frukt och fiberbröd så måste ju sjukvården bli sååååååååååå mycket billigare med åren..Om man nu tänker på alla fetma sjukdommar så som högtblodtryck, hjärtsvikt, diabetes. Kan tänka mig vad detta kostar. Fast det bryr sig väl inte regeringen om i usa, för jag kom på att där måste man själv betala ALL sjukvård om man inte har en försäkring som man betalar. Men man lär ju inte ens få ta en försäkring om man nu är så fet.

Nu är denna programserie slut.. och vad ska nu komma på onsdagar fram över? säkert någon slags top model program.. *suck* jag tycker det är viktigt att köra dokumentärer som handlar om olika skildringar i världen..

Nu ska jag in i duschen sen läsa och sova lite. Ska upp imorgon och gå till dr... Ska också tänka på att det är gratis att ta promenader om man nu inte har råd med gym kort...

jag har bägge.. jag måste vara rik..

Natt natt

Så..

nu känns samvetet rent. Har nu gått en promenad på 1tim 10 min i alby frilufsgård.. OTROLIGT vackert så här års.

Det var roligt att gå en sånn runda.. där visar det sig att dom har små informations lappar runt hela vandringsleden. Haha gulligt. Här kommer några kort. från promenaden.

Nu ska jag sätta igång att städa här.. Ciao






morgon stund

FAaaaaaaaaaan vad skönt med ledighet. Sitter nu här och kollar nyheterna med en kopp god kaffe, två knäckemackor med gott på. Ser att solen lyser in från fönstrena, jag ska snart klä på mig lite mys byxor och gå ut i solen. Tänkte ta en promenad och kankse fota lite? självklart ska jag ha musik i öronen.

Sen tänkte jag ta mig hem och städa... suck.. Jag förstår inte hur stökig jag är. Jag städar och plockar undan heeela tiden ändå blir det skitigt på 5min. jag måste vara en gris alltså.

Måste bara säga.. att det är en kvinna/tjej som är sååå konstigt som brukar åka 172 mellan skarpnäck och norsborg. Vet inte alls hur gammal hon är. Hon kan vara allt ifrån 15-40.
Nu till varför jag tycker hon är konstig.

1. Hon har aldrig kläder på sig. Joo sommar kläder. Ofta någon gammal mormorsklänning och ett par ballerina skor. Och nej det spelar ingen roll vilket väder det är. 10 minus eller 25 plus.

2. Hon pratar alltid med någon på bussen och ber denna flytta på sig för hon behöver sitta på en plats själv. eftersom hon har så mycket saker att bära med sig. (en plastpåse).

3. Hon drar alltid upp klänningen över höfterna innan hon sätter sig, och ser till att hon inte sitter direkt på denna klänning utan på en plast påse som hon ska sitta på.

4. Hon väder sig alltid om och frågar den personen bakom om denna har en mobil telefon att låna ut. Spelar ingen roll om denna person sover, lyssnar på musik, sitter och läser. Hon skriker tills den personen har svarat.

5. När hon väl får tag i en telefon så slår hon nått nr och ringer, (ingen som svarar) då sitter hon med mobilen i handen tills denna person som lånat ut mobilen frågar om att få tillbax den. Hon säger då att denna person kommer att ringa upp. Den som lånat ut telefonen måste nästan slåss för att få tebax telefonen.

Hon är grymt skumm och jag råkar alltid på henne. Hon frågar jämt mig om telefonen.. gahh förstår inte vad hon har för problem. Hon ser ut som en psykopat och fattar inte ett nej..I början tyckte jag synd om henne. Då såg jag henne gå omkrign i klänning mitt i vintern och bad om attt få åka med bussen trots hon inte hade ett busskort. Men nu orkar jag inte.. jag låtsas sova när hon kliver på bussen. Men som sagt det spelar ingen roll hon puttar då till mig och frågar. eller bara skricker HALLÅ!

Har någon stött på henne förutom jag??

Knasiga folk.

Nu ska jag ut och gå..pusspuss

jobb, träning mm

På jobbet idag var det lungt, trots biopsierna och det värsta som hände var att kärringen Irene tog 50 min lunch medans jag och kollegan satt 15-20 min för att det var lite att göra på avdelningen. Men som vanligt orkar INGEN ta diskutionen med henne.. jävla satans kärring. (ursäkta språket).

Efter jobbet bar det av till träningen. Step på Zenit inne i stan. Hade sovit ca 4 tim natten till idag såp jag var inte direkt pigg, hade också druckit ca 4 koppar kaffe på jobbet så jag var virrig och hade hjärtklappningar. Satan vad hårt passet var idag, var helt svettig och slut när det hade gått halvägs. Men man pallrar sig vidare för att Mille hon som håller i passet ger så mycket energi till alla som tränar. på torsdag blir det box.. ajaj måste komma i form haha

Satte mig på bussen till tyresö centrum där jag skulle hämta ut min mobil för andra gången på typ 2 mån, och sen handla lite käk.

Det visade sig att i min mobil hade 3 st saker gått sönder samtidigt och det fixade dom denna gång på garantin UTAN tjafs.. tack gode gud. Hade verkligen inte pallat att tjafsa igen så då hadejag nog gått omkring med mitt gamla rosa ägg.

Köpte lite gott hem så som ost, skinka, gurka, potatis, filmjölk , mjölk, päron, satsumas lite pasta och annat. Mmm nu har jag lite mat så jag klarar mig etag till.

Middag idag bestod av isterband med stuvuad potatis rödbetor och en satsumas till efterätt... Det kan vara så otroligt gott med husmanskost ibland. Knäcker ju lätt snabb mat.

Sååå nu har jag ställt klockan på 10:00 imorgon så jag kan gå upp städa här sen tänkte jag ta en lång promenad och rensa tankarna. Hoppas att V hör av sig och säger att han vill att jag ska komma och soooooooooova med han. haha men men vi får se.

Nu är jag iallfall helt slut och ska lägga mig framför tvn och vila lite.. kommer nog somna inom 30 min.

Hörs imorgon alla vänner God Natt

ojoj

I lördag på carrans land hade vi super kul..lite bärs och singstar kommer man långt med. Kommer med bilder senare.

Idag ska jag jobba sen ska jag träna. Måste komma igång nu.. kan inte bli fetare nu..blää.

Min mobil är klar på lagning idag också.. utan att jag måste betala för den. WOW.. den ska jag hämta ut efter träningen. Sen ska jag väl handla lite.. det är så att mitt kylskåp aldrig varit så tomt som det är nu.. haha men det ordnar jag.

Har tagit fram isterband, tänkte göra isterband med stuvad potatis ikväll.. om jag nu orkar. Jobbade kväll igår så man somnade väl 00 och upp efter 4 timmar.. helt sjukt att man jobbar skift igentligen. Visst är det skönt med sovmorgon ibland.. men det kan inte vara nyttigt att hålla på att sova 4 timmar vissa dagar.

Dessutom har jag varit på jobbet hela natten. Har drömt om bebisen som vi har hand om hela natta.. sjukt jobbigt. Hoppas på en lugn dag men jag gissar på att det inte blir så. Vi får in 4 st barn som ska biopseras och då är det mycket spring till op, och uppis. Men jag ska inte döma det än.. måste försöka se allt positivt.

I veckan är jag ledig ons torsdag.. skulle vilja mysa lite då men har ingen att mysa med.. Viktor verkar busy.. om han nu inte ändrar sig. Sen ska jag försöka träna torsdag, läkarbesök då på dagen också.

Hoppas verkligen läkaren kan se om det är någon vitaminbrist, för jag är sååå trött på att vara förskyld.

see ya later

ottan..

Då klev man upp i ottan igen.. ingen sovmorgon här inte..
Igår hade vi det najs, tyvärr var det riktigt tråkigt att 3 st inte dök upp och inet ens ringde och sa nått. Hade det varit min fest hade jag blivit sur att man inet ens hör av sig.

VAr hemma vid 1 snåret. Åkte taxi med en av tjejerna som jag fick lära bor granne med mig ! Helt otroligt att man inte ens stöter på någon när man ändå bor så nära. När hon och jag klivit ut taxin och jag skulle gå hem kom ett ungt par med en liten dvärgpinscher.

Den där lilla hunden attakerade mitt ben, haha vart fan rädd att den skulle bita mig i vaden. Sjukt att man kan bli rädd för en sånn liten skit. Hade varit rätt komiskt om den lille hade huggit mig i vaden.



Nu ska jag packa i hopp lite här. Sen bär det iväg till gullmarsplan där carran hämtar en i freddes gröna van =) gamla goda tider..

Ha det bra så hörs vi

Vin kväll med...

Då bär det av att träffa flickorna man pluggade till uska med.! Vissa har man inte sett på 3 år =) ska bli grymt kul.

Här pumpas nu hög musik så jag inte somnar.. är såååååååå trött men jag får försöka hålla mig vaken! Har precis ätit värsta lyx middagen på denna fredagskväll.. hahah ViktVäktarnas Biff och bea.. hahha paaaaaaaaaaatetiskt men jag har varken tid eller ork att laga mat nu. Måste ju hinna göra mig iordning och hinna till systemet innan 19.

Tar med mig kamerna och ska försöka ta lite pics så ni kan få se alla skönheter.

Imorgon tänkte jag ta sovmorgon men IKKE jag måste ju faktist upp tidigt för vi ska till carrans land imorgon grilla, basta och sen ska jag ha med mig singstar och gitarr hero =) Hoppas det blir kul

Nu ska jag göra mig vacker

Puss

stenen föll!

Idag tog jag tag i min rädsla, gick in och pratade med chefen om min sjukfrånvaro. Sa exakt som det var och berättade om min ångest över att vara sjuk hela tiden och att gå in till henne och prata. MEn det gick hur bra som helst. Hon var inte sur och hade absolut inte tänkt på att jag var sjuk så mycket. Hon sa att man kan ha så första året på sitt nya jobb och att det inte alls var konstigt och att ingen av cheferna eller personalansvarige tyckte nått illa.

Det känns så otroligt skönt att få stöd när man behöver det. Och jag förstår inte varför man ska vara så rädd att prata med chefen och ha ångest i en vecka, när det är så lätt.

Varför ska man alltid förvänta sig det värsta?? är det bara jag?? Eller funkar vi människor så?

Men nu kan jag sooooooooooova gott i natt och inte drömma massa skit.

Nu hålelr jag på att fixa lite korvstroganoff, sen ska jag duscha sen ska jag faktist bädda ner mig trot eller ej. Jag måste ta vara på min sömn. Kanske därför jag blir sjuk ofta. Men vad vet jag?

Nu ska jag iallfall sluta oroa mig så mycket för allt. Det löser sig alltid!

Tack till alla som har hängt med mig i helgen och veckan.. ni är underbara!!!

Puss puss nu ska jag dsuuuuuuuuuuuuscha

13 dagar kvar till löning..

Pust... nästan tomt på bankkontot igen. Förstår inte vart alla pengar tar vägen.. men men jag överlever alltid.

idag somnade jag vid 7 i morse..gick upp 0850 för att ringa doktorn. Fick tid den 23 okt, ska bli skönt att inte behöva gå till vårdcentralen för en gång skull. Sedan somnade jag om och gick upp vid 13 tiden.

Nu är klockan 19 och jag är redan trötter. Ska bli skönt att sova. Tänkte jag skulle ta och läsa min bok Luftslottet som sprängdes av Stig Larsson. Det är den tredje boken i skaran. Har läst dom andra två och dom var mycket bra. Denna bok är på över 700 sidor så det lär ta sig tid att läsa men det är skönt.

Bara ligga inne i min tysta lägenhet, höra vinden yla på utsidan och höra regnet falla. Tror faktist inte det finns någon bättre tid att läsa en bok än på hösten.  På nått sätt ttror jag höst/vinterdeprissioner kommer just denna tid för att man har tid att filosofera, tänka efter. På våren och sommaren har man hela tiden saker att göra och ska göra.

Jag kan själv känna den sakta komma, men som sagt gäller att komma på bra saker att filosofera på och inte bara se det negativa hela tiden. När man bara går till bussen på morgonen i det tysta, mörka, löviga sverige så kan man få tårar i ögonen, förstår inte varför men ibland bara är det så. Vet inte för att det är så otroligt vackert ute just nu eller för att jag tänker waaaaaaaaaay too much.

Därför tänkte jag nuy försöka börja se det positiva i allt, haha otroligt men men. Inte direkt min stil, jag ser alltid saker negativt och försöker se vad den andra partnern vinner och inte jag.

nee nu ska jag nog duscha en snabbis sen lägga mig och börja läsa. Verkar inte finnas nått bra på tvn iallfall..

Kram så länge

vad gör man?

Idag är ingen rolig dag.. ångest, ensamhet och oro.
Jag vet inte om en höst deprission är på g, eller om jag bara är rädd för jobbet imorgon.
Imorgon ska jag gå tillbax till jobbet, jag måste prata med chefen och säga att jag försöker nu leta rätt i en läkare som kan kolla upp varför jag får infektion på infektion.

Jag är helt säker på att jag kommer få sparken snart.. vem vill ha en anställd som mig liksom. Räknade sjukgånger från januari och var uppe i 8 st på 10 mån =( Två gånger vet jag dock att jag var hemma för att jag var helt knäckt psykiskt. Men annars har jag ju haft förskylningar.

Ibland vet jag inte in eller ut. Jag kommer ju aldrig att kunna behålla ett jobb om detta fortsätter. Det gör mig förbryllad...som sagt jag vet inte vaaaaaaaaaaad jag ska ta mig till. Jag vill ibland itne mera.. vill bara lägga mig under täcket och somna in. bara försvinna... jaa vissa av er vet vad jag menar.

Ville bara gå och gå idag, Bara få rensa lungorna och huvudet.. men ingen hade lust att gå med mig idag.. så jag gick hem och lade mig på soffan istället.

Viktor har varit hos mig hela helgen, det har varit otroligt skönt. Han vet vem jag är och jag kan gå omkring osminkad och bara vara mig själv utan att bli bedömd. Tack viktor för att du var här i helgen...
Du är en mycket bra kille, och jag vet att du kommer att få ett jättebra liv i framtiden. Men bry dig inte om alla små saker i livet, tänk inte så mycket så ordnar sig allt.


Nu kurrrar magen, orkar jag bry mig? det vette fan!

gårdagen!

Igår vaknade jag med ont i halsen, tänkte inte mer på det utan klädde på mig och packade träningsbagen. Väl på jobbet så fick jag veta att folk var sjuka och att dom behövde någon som kunde jobba ikväll. Jag ville först inte och sa nej. Jag skulle ju träna på eftermiddagen. Men allt efter dagen gick så kände jag hur det växte, och växte i halsen. Kom då på den smarta iden att jag kunde byta. Om jag jobbade hela dagen så skulle jag få ledigt idag och då hade jag två dagar att vila upp mig på om jag nu skulle bli sjuk.

Jaa vilken bra ide. för jag menar jag var ju sjuk 3 veckor sen så jag kan ju inet bli det igen. Gjort är gjort. Igår jobbade jag 7- 2130 vilken pärs.... fan sprang hela tiden om kring som en galning när den ena efter den andra ungen vart dålig. Men jag klarade passet på 14½ timme med massor av alvedon i kroppen.

Inatt vaknade jag flera gånger av febern. SKITT det är inte sant. Jag är sjuk IGEN!! jag vet nu mera inte vad jag ska ta mig till.. jag har nu varit sjuk 3 ggr under några månader och bara haft 2 el 3 friskveckor imellan. Nått måste vara fel på mig. En normal människa kan inte vara så här sjuk alltså. Jag kanske har någon vitaminbrist eller nått sånt.

Om jag inte blir frisk tills fredag så får jag nog försöka få tag i en läkare som kan hjälpa mig. Detta håller inte.
Tyvärr kan man ju inte vända sig till vårdvcentralen för dom bryr sig liksm inte.
Men jag jobbar hela helgen ändå med alvedon och rinexin i kroppen så borde det funka. Hoppas man bara inte smittar något barn..

Nu ligger jag här i min soffa med laptopen på magen. All min kraft gick åt att göra frukost och sätta igång en maskin tvätt. Nu är jag helt slut igen.

Jag är helt knäckt, vet inte vad jag ska ta mig till. Förstår att folk tror jag är hypokondriker..vafann det är inte normalt att vara så här mycket sjuk. Eller blir man sjuk av att hitta på att man är sjuk? för i så fall kanske jag är det.. jag vet inte in eller ut längre.. vet bara att jag har feber och massa ont i halsen och snorig. Sist jag var sjuk hade jag ju mykoplasma och det kan man ju inte hitta på.

Jaa jag vet inte.. jag är ledsen iallafall.. vad ska jag ta mig till?!?!

såååååååå lycklig!

Det var så länge sen jag hade denna goa känsla i kroppen. Jag är så upprymd över att det äntligen hände.

Kan inte tro det är sant.

Har hoppats så länge på detta.

Äntligen har det hänt.

Det är en sjuk känsla man får i kroppen.

Undra om denna känsla kommer hålla i sig.?

*hoppas*





SL BUSSEN KOM I TID!!!!!

Greeen Hunter

det vart ingen dejt. Jag drog med charlotte och mike till gröne jägaren.. haha jag veeeeeeeeet vad det är för ställe haha vi gick dit enbart för billig bärs och kareoken. Bärsen var inte så billiga längre.. 39 kr tar dom nu! Snacka om ripoff.. hur kan man gå från 19 kr ölen till 39?!!??! Jaja

Jag är skit stolt över mig själv.. Jag sjöng där... det VAR väldigt mycket folk och jag klarade det. =))  Där gick ni miste om nått! Han jag skulle dejta kom dit och sa hej! han var söt och väldigt trevlig. Men han orkade inte festa och var trött så han drog efter en kort stund. Men ingen fara han kommer hit ikväll på film.

efter han hade gått såg jag en skitsnygg kille som började flirta med mig.. vi pratade och jag försökte förstå vad han sa.. han hade en ENORM dialekt som lät som norska ibland men han sa att han kom ifrån västkusten. Vi bytte nr och han ville att vi skulle komma till efterfesten.


När klockan var närmare 1 på natten bestämmde vi oss för att dra till skeppsbar och dansa lite. Blev såå illamående där och kunde inte dricka nått alls. Charlotte den lilla busen vart otroooligt packad. Försökte få henne att åka hem men hon ville stanna iallfall. Efter cirkus 20 min utanför väntandes kom hon och mike ut och jag tvingade mike köra hem mig haha faan vad jag är snäll..not!

vaknade 9 imorse med världens bbaksmälla! gick upp på toa, drack cola och tog två naproxen och nu känner jag mig nästan bra igen =) Ska bara ta en dusch klä på mig och sen till syssen för rebeccas kalas.. hoppas att jag inte luktar sprit.. för VARJE gång jag har träffat släkten har jag varit as bakis och luktat spritfabrik.. är rädd att dom kommer att försöka göra en sånn dära samling och skicka någon på rehab. haha

Innan jag slutar vill jag bara säga att jag fick sms av den där killen imorse.. Han tyckte jag var jättesnygg och trevlig.. men han hade tydligen en tjej hemma.. JAG säger då det.. fattar inte ens hur man kan stöta på någon om man har tjej eller kille.. Hur svårt är det att göra slut innan liksom?!?!?

Feg jävel

Love and peace

Städdag!

Nu har jag precis städat klart... ååh vad skönt det är att städa ibland.. att bara städa ut allt skit, gnugga tills allt skiner!!

Nu kommer bilder på min lägenhet =) Alla ni som är nyfikna! Snart kommer också en Inflyttningsfest.. väntar bara på en bra tidpunkt!


                                                Någon som vill ta sig ett bad med mig?? =)

                                             Denna maskin används flitigt må jag säga.. det är tur att elen ingår i hyran =))))



                                              Ser väldigt litet ut på bild.. men det är en 140 säng och det är sjukt mysiga lakan och överkast =) Wanna Try?

                                              Här lagar jag min goda mat! Ibland med kärlek ibland bara slänger jag ihop nått för att mäta magen.


Ligger i min stora soffa på schäslongdelen och kollar på tv med datorn brevid =)


Såå nu har ni sett den omtalade tyresölyan.. Någon som vet om någon lägenhet närmare stan är ledig och någon vill byta så säg till! Denna lägenhet är skit fin och nyrenoverad, men den ligger för långt bort från stan..

Får se om det blir någon bärs ikväll.. hoppas hoppas..

Mys fredag..

nu sitter jag här i min stooora soffa helt själv. Har lite ångest över att se hur det blixtrar nått enormt utanför mitt fönster.. och ber att vädret inte kommer hit. Jag är ju totalt livrädd för åska.. larvigt va?

Jag bestämde mig för att ta det lungt och skönt idag med lite godis.. myskläder och tv. Kan vara skönt ibland. Jag såg verkligen fram mot att äta godis.. men efter 5 bitar kräks jag nu nästan..



Imorgon ska jag på dejt =) ska bli najs, han verkar vara en bra kille men man vet aldrig. Så vi ska gå ut och ta några öl och snacka skit. Undra om man kommer bli så där skönt nervös innan ?? Wish me luck!

Nu ska jag ta min farfarströja, mina mjukisar och krypa ner under täcket. sååå sköönt
puss och kram

Träning...

så var det med den träningen.. ingen av oss orkade.. helt sjukt slut idag... Tog en fika på söder sen gick vi och drog en pizza hut.. Sen fick mallan för sig att hon skulel bli magsjuk för att hon fick så ont i magen.. jävla skit att hon sa nått.

Nu sitter jag här och mår illa och kramper i magen.. Hoppas verkligen inte det var nått dåligt skit i den dära coleslawen..det luktade lite surt vid sallads disken. Men det är bara vänta och se.


Imorgon är det FREDAAG faan så skönt. Vad ska man göra då?? jag har ingen aning. Gå på dejt? Gå och dricka bers med polarna? eller bara vara hemma? Vi får se..

Låter ödet avgöra..

Ledig ons..

idag tog jag ledigt för jag kände att jag behövde vara lite själv och sen vara med päronen...Har igentligen inte gjort ett skit idag, bara det vanlig... städat, lagat mat, handlat, fixat lite här hemma.

Jacken har nu fått en speciell plats ovanför min säng, så han kan vaka över mig när jag sover.


men som vanligt funkar det inte att lägga upp en bild här, så jag ska fixa det imorgon.


Vi har i fredags bokat resan, betalat och fått biljetterna till MaLaYsIa!! Faattta coolt två blondies i KL som ska leta upp någonstans att fira nyår.. haha är fan lite pirrig.. och tiden går så snabbt så det gäller att fixa alla sprutor och sånt nu.


Här är langkawi.. ett ställe av alla vi ska besöka. Ser det inte otroligt fint ut??

nu ska jag kila i säng, imorgon väntar jobb och träning.. =)

RSS 2.0