Helgen

Ännu en helg som gått förbi detta år, tiden går för fort ibland.

Fredags:
Då hänge jag med mallan, hon satt på diset och jag gick dit för att ta en öl. Det slutade som vanligt med att vi drack mer. Det var inte alls något drag på diset så vi drog till bocken haha ännu en kvarterskrog fast i axelsberg. Där sjöng vi kareoke jaaa till och med mallan drog upp och sjöng Roger pontares när vindarna viskar mitt namn. Hon lovade för typ 3 år sedan att hon skulle sjunga den för mig och nu efter lite segandes gjorde hon det! FAan vad det smällde haha sen drog hon på med botten anna. HAHA då var det man ångarar att man inte hade en filmkamera med sig.

Lördags:
Vaknade vid 10 och har nog inte känt mig så utvilad på länge. Vet inte om det var alkoholen eller pencillinet som verkade för jag sov som en stock! Jag och mallan var ute tidigt på söder där jag var tvungen att åka förbi make up store  och handla en grejje. Vi uträttade det vi skulle och så kände vi att vi var hungriga så varför inte kolla om marilyn hade vaknat och ville hänga på. AJ så fin hon är med sin stora runda mage! Så lycklig för hennes skull. Vi drog till någon pizzeria på söder och åt. Eller jag åt typ 5 tuggor sen hittade jag ett svart krulligt hår i pizzan och tappade helt matlusten. Efter det drog jag till mor och far för våran månadsmiddag. Det bjöds på ungstekt rostbiff och vitlökspotatis sååå gott =) Tack mammsen. Efter middagen drog jag till ex:et med 3L vin. Tänkte jag skulle supa ner han lite men han var ju bakis och inte alls sugen på vin så jag drack det mesta själv. Trodde det skulle känns konstigt att träffa honom och stelt. Med det kändes ingenting. Känns skönt att veta att vi gjorde rätt i att göra slut som vänner istället för att dra ut på det mera. Efter etags snack och vindrickande kollade jag vad brudarna gjorde och beslöt att jag skulle träffa upp dom. Det visade sig att Malin vart så full att hon vart tvungen att gå hem från gullmarsplan eftersom hon inte kunde åka buss eller bil. Men jag och mallan drog till hennes syrrans avskedsfest i årsta istället. Haha full som en kastrull ramlade jag innan jag ens kommit in på festen.(pinsamt) Det hände att jag snubblade i trappen och rakt in med armbågen i elementet haha. På festen var jag väl med i 1 timme sen så gick jag och la mig. Så kul hade jag.

Idag;
Har jag och mallan bara varit.. tror vi har sagt kanske 3 meningar till varandra och kollat på discovery hela dagen. Kom precis hem och det ser ut som skit här så imorgon blir det en STÄDDAG. Jag har bara lite hosta kvar nu och jag känner mig såå mycket bättre. Känner mig lycklig igen. Jag vet inte varför men är bara nöjd med allt just nu. =)  Nu ska jag vattna mina växter och sen kanske ta en macka och lägga mig sen.

Ha det bäst och vi ses !

Rundvandring

Vaknade hos päronen i morse och väntade på att mallan skulle komma. Vi drog till tyresö centrum och käkade kikna lunch. Sedan gick vi in på hm för att TITTA. Det slutade med att jag shoppade 2 par jeans =) en skjortklänning, ett linne, en scarf och en väska. Så går det jämt när man ska bara titta. Men jag är grymt chockad över att jag kom i jeansen från hm överhuvudtaget men nu en storlek mindre också =) Det gjorde mig otroligt glad faktist. Väskan är kanoners. Väntar bara på ett tillfälle när jag får klä mig snygg igen.. nu går jag omkring i mjukisar hela tiden haha dassigt men vafan.

Var och hämtade ut telefonen idag också. Fick pröjsa 688kr för lagningen trots garantin så imorogn bitti ska jag upp och ring konsumentombudsmannen och gå vidare med detta ärende. Tycker inte man ska betala för en telefon som är 8 månader gammal och som jag inte har våldfört mig på. Förstår ju om jag hade dränkt den i vatten eller liknande. jaja detta lär ju ta etag innan man får se dom pengarna.

Hittade ett par sååååå snygga puma skor jag vill ha. Men eftersom vi har våran tjejkväll(25årspresent) den 6 sep så har jag inte råd denna månad. Men jag är helt kär i dom och ska köpa dom så fort jag får fram 800kr.

Drog hem till syrran efter shoppingen och käkade där med henne och dottra. Hon var sååå tjurig för att hon inte fick en leksak för 400kr.. galet bortskämd sötnos hon är. Men efter ca 40 min lugnade hon ner sig och vart glad igen.

Nu sitter jag hemma igen och inser att det är dags att skura golven. Det får jag ta imorgon beroende på om jag får sova inatt eller inte. Coctail med tom cruise är på 5an nu.. ganska okej film att glo på tills man somnar.

Snackade lite med f.d killen, han verkar må hur bra som helst nu igen =) kul att höra. Han är värd det verkligen. Erbjöd honom något glas rött i helgen men jag tror inte han är redo att ses än. Därimot är jag grymt nyfiken på hans viktnedgång som han är så stolt över. Men men vi får se hur det blir. Känns bra att vara kompisar trots allt =)

Nu ska jag gloa vidare och äta upp mina Toffe fee eller vad dom heter =)

Ciaooo

Hos mor och far

Jaha dagen i all ära. Sov skit inatt vaknade vid 3 snåret och hostade och spydde i ca 1½timme. Somnade sedan om vi 6 och vaknade igen vid 8 tiden.Då var det kört att sova igen. Åkte till jobbet som vanligt vid 1211 bussen. Där ringde jag läkaren jag träffade i torsdags för att prata med honom om min sömn och att hostan och andningen blivit grymt värre. Han bara avisade mig som vanligt, jag bröt i hopp på jobbet och alla vara så OTROLIGT gulliga och sa att jag skulle ringa till närakuten och snacka med läkaren där. Detta gjorde jag och vart omedelbart skickad ner dit. Behövde inte vänta bara betala och gå rakt in till läkaren. Dom tog prov som visade att mitt crp hade gått ner från i torsdags men dom var oroliga över att hostan bara vart värre och värre. Så hon skrev ut pencilline och sa att jag skulle återkomma om det inte börjat verka tills på måndag.

På jobbet igen insåg jag att jag var tvungen att gå in till chefen och förklara läget eftersom jag nu varit sjuk så mycket dom senaste 4 veckorna. Hon hade hört min hosta och förstod att jag är slut i kroppen. Hon gick och pratade med en läkare på avdelningen och dom bestämde att jag skulle ta prov för kikhosta och mykoplasma. kikhoste provet är ett näsprov där man går in med en LÅNG pinne långt in i hjärnan kändes det som. FYFAN det var nästan det värsta jag varit med om, inte bara var det obehagligt utan det gjorde förbannat ont me. Skulle aldrig göra om det igen om jag inte var tvungen. Men men nu är dom tagna och skickade och får se vad dom visar. Har jag något ut av det så blir det inte kul på jobbet eller för mina vänner eftersom båda är otroligt smittsamma ett bra tag.

Jag är såå sjukt trött nu att jag lever i en dimma känns det som. Hoppas och ber till gud att jag får sova inatt. Imorgon måste jag säga till jobbet om jag kommer eller inte till helgen =( Har sånn ångest över att behöva sjukskriva mig igen alltså. Men vad ska jag göra?!?

Väntar på samtal från expert och undrar om dom verkligen tar tag i min telefon problematik =/

Ser att det är ca 30 personer varje dag som läser min blogg =) det är uppskattat att veta att folk är intresserad trots att min blogg består av mycket klagande. TACKAR alla som står ut med min blogg.

GE mig gärna tips på hur jag ska kunna sova om nätterna utan att vakna av hostan

/ Peace

Mitt i natten

Jaha då har man återigen vaknat av denna jävla hosta mitt i natten. Jag dör att jag inte får sova längre..blir helt skumm i huvudet. Sover typ någon timme vaknar och spyr slem. Måste snart gå över tycker man..

Jaja i dag(igår) var jag nere på expert och pratade med dom om mobilen,Självklart tyckte dom att jag skulle ringa runt till verkstaden och samsung. Men jag stod på mig och sa att det faktist är deras jobb efter som är återförsäljare. Dom har nu satt igång lagningen av mobilen och dom skulle ta reda på om jag skulle betala eller inte och sen höra av sig till mig. Men jag tänker inte betala för lagningen så är det. Jag tänker inte ge upp denna fajt. Hade inte brytt mig om det var en mobil som kostade 300 kr, eller om jag hade på nått sätt skadat telefonen själv. Men det har jag ju inte. Är väldigt besviken på samsung just nu..Deras produkter är grymt bra och när jag får för första gången fel på dom så vill dom inte ta det på garantin.


Efter jag varit hos expert drog jag till syrran och försökte vila innan vi skulle åka och storhandla. Men så fort jag var på väg att somna in började jag hosta, så någon vila vart det inte. Vi åkte iväg till ÖB och Ica maxi, fan handlade för 1100 men nu har jag mat så att det räcker i typ 2 mån. Är inge kul att storhandla när man är sjuk..GÖR INTE DET.

Jag köpte 5st gröna växter där och krukor till =) Jättefina så nu har jag lite liv i min lägenhet.Hoppas bara dom är lättskötta eftersom jag är kass på blommor.

Känner mig skit dum, har inte orkat prata ens med polarna på några dar. Säger bara att jag är trött och att jag ringer upp men jag orkar inte. Min kropp är helt slut. Ändå så tvingar jag mig själv att jobba för att inte få mera sjukdagar. Jag har idag tex tagit SEMESTER dag för att vara hemma och vara sjuk. Det är helt sjukt hur långt det kan gå, man är inte ens hemma och tar hand om sig.

Nu sitter jag här mitt i natten och tagit en dos cocillana igen. Väntar på att jag ska sluta spy och degar framför tv. Vad händer då?? Jooo min samsung tv är en blå ruta nu!?! Undra om det är kabeltv som dog eller om det är tv ? faan vad ska jag göra nu då tills jag somnar igen. Min korsords tidning är slut och jag väntar på en ny i brevlådan.

Ska väl glida runt på nätet då.. kram alla nära och kära

Helt slut!

Klev upp imorse kl 0455. Snozade en 10 min för jag hade högst sovit 2 timmar pga av hostan. Sov inte heller i en skön position i och med att jag var tvungen att sitta och sova. Var och på jobbet hela dagen trots det.. har tagit cocillana hela dagen men det har inte hjälp. Hostar ändå som fan.

För typ 1½ - 2 veckor sedan lämnade jag in min mobil till expert eftersom den slutat at ladda. Jag har haft den sen dec 07 så det är fortfarande garanti på den. Ändå fick jag ett sms i helgen från expert att jag skulle betala 688kr för att laga den pga att jag förstört mobilen. Jag är skit sur över detta och har ringt till deras verkstad eftersom det är dom som bestämmer vad som lagas på garantin och inte. Dom sa att samsung är medvetna om detta fel på just min telefon och då att dom uteslutit detta från garantin. Så jag ringer till samsung och fick prata med någon högre än kundtjänst. Jag sa att hur ska jag kunna brytit av dom stiften i telefonen om jag bara pluggat in laddaren precis som tidigare och har inte alls BÖJT; VICKAT eller något liknande utan att detta är ett slitage som dom ska fixa på garantin. Dom vart sura på att verkstaden hade sagt så och påstår att det inte alls är så. Jag njöde mig inte alls med deras hjälp utan tog tag i problemet och ringde konsumentombudsmannen.  Han sa att om det inte står i handboken, eller fått en kurs, visning i hur man stoppar i laddaren kan dom inte påstå att det är kunden som har haft sönder den, så det ska gå på garantin. Plus att det är expert som ska ringa och prata med samsung, el verkstaden eftersom dom är återförsäljaren. Imorgon ska jag ta med min far ner och prata med dom på allvar. Jag tänker inte betala för att deras vara inte håller ett år! Toppen på isberget är att det är betalsamtal till verkstaden och jag har inte alls fattat det. Det kostar alltså 20 kr per SAMTAL för att få reda på nått om mobilen. Detta sa K.O att jag inte heller ska behöva stå för.

Men jag återkommer med detta imorgon. Nu är jag helt knäckt och tagit 15ml cocillana och ska sova hoppas ingen ringer när jag sover

24/8

Gårdagen: Var på middag hemma hos Emma och plutten. Eller jaa plutt han är ju stor pojke nu =) Jätte söt och glad frisk pojke! GRattis som fan Emma och Anders. Vi käkade lite tacos, drack vin och lite öl efter och pratade ikapp om allt vi missat den senaste tiden. Vart mycket prat om jobbet eftersom vi alla jobbar med barn eller inom sjukvård. Sedan var det mycket prat om framtiden. Många av mina kompisar har ju stabila förhållanden sen år tillbax och vi börjar ju komma upp i den åldern när barnen tillverkas. Dom låter helt redo att skaffa barn om 1 år eller liknande och jag har inte ens en kille. Får lite ångest av att tänka på det när man sitter i sin 40kvm etta i tyresö, 25 år och precis blivit singel. Känns som man ligger långt efter dom.

Men ska inte hänga mitt huvud för det.Jag väntar ju fortfarande på min prins, hoppas han dyker upp snart bara. Saknar ju han. haha.
Efter middagen så åkte jag hem till roger, en kill kompis sen lååångt tillbax. Han har jag nog inte träffat på 1 år? minst. Jag kom dit och vi skulle se på Saw 5. Det tog 10 min sen sov han på en kudde i mitt knä haha. Jag såg klart filmen helt själv och tyckte den inte var så speciellt bra. När jag skulle gå och lägga mig i hans hästensäng så försökte jag väcka honom, Men icke vaknade han. Så jag gick själv och la mig och brädde ut mig på hans hästensäng =) Vaknade 8 imorse då han kom in och väckte mig och sa att han tydligen hade ramlat ner på golvet och sovit där, haha så kan det gå även om man är NYKTER. Det är så skönt att ha en killkompis att åka hem till och se en film med utan att ha massa krav om kel och skit, bara vara och njuta.

Nu har jag precis kommit hem efter en stund med mallan på dagen. Har precis slängt i en tvättmaskin och undrar om det går någon film man kan kolla på innan sängen. Hoppas innerligt att jag kommer att kunna sova inatt tack vare min hosta. I övrigt från den känner jag mig faktist återställd.

Puss och kram


Lördag!

Fy fan vilken hosta.. vaknade 0630 av den. Det är otroligt jobbigt att ha denna hosta. Man bara hostar och hostar tills man nästan spyr. Hoppas att skiten går över snart..så man kan gå och träna igen.

Jaha igår var ragge här och vi drack röd vin och kollade film. Det är så skönt att ha en kompis som bara kan komma över på vin och snacka skit. Det var riktigt najs faktist. Men nu är allt mitt vin slut =) Men det är lungt på tisdag är det löning och då blir det mer rödvin om jag nu får någon lön eftersom jag varit sjuk så mycket.

Idag ska jag iväg på middag hos emma och ludwig =) Hennes 8 månaders pojke. Karl är tydligen inte hemma. Ska bli skönt eftersom jag inte träffat dom på ca 7 mån. Tyvärr kan jag inte mysa så mycket med han för jag är förskyld. Ska bli intressant och se hur han ser ut idag och vem han är lik.

jeje nog tjatat.

see ya!

Funderingar.

Just nu sitter jag hemma hos mor och far och tänker på vad man kan hitta på när det nu är helg imorgon. Jag har inga pengar och är förskyld fortfarande. Jag sitter och funderar på om man kanske ska bjuda in något trevligt sällskap på middag, rödvin och film. Det kan ju inte slå fel om det är en trevlig människa. Frågan är bara vem man ska bjuda och om jag orkar laga mat.

Var hos doktore idag.. jaa nått jävla virus har jag fått som bara är och vänta ut. Gick dit för att fixa lite hostmedicin så man kan sova på nätterna. Hatar vårdcentralar, jag ska berätta varför. Jag kom dit 30 min innan min tid(jag vet jag är alltid tidig) slår mig ner i väntrummet och tar fram min korsords tidning för att fördriva min tid. Ser då att alla läkare står ute och titta på os mitt bland alla patienterna. JAg blir uppropad efter 10 min. WOW jag kom in före min tid och dom var inte försenade vad har hänt?!? JAg går in på hans kontor, han hälsar inte ens utan frågar vad mitt problem är. Jag berättade som det var och sen efter höst 30SEK vart jag utvisad till provtagningen. Där tog dom ett stick i fingret för att kolla mitt crp. Återigen vart jag visad till väntrummet. Provsvaret kom efter 3 min och min läkare står med det i handen och glor på os..Så jag satt väl 10 min och väntade på att han skulle se klart. Fick förklarat att det var någe virus och att dom inte kunde göra nått men han skrev ut hostmedicinen direkt. sedan sa vi hej då och han ställde sig åretigen vid tv.

ÄR detta sjukt?? Jag fattar varför jag kom in 20 min före min tid.Han var ju tvungen att skynda sig så han inte skulle missa os. Blir så förbannad ibland på att bli behandlad som en vante. Jaja nog om det.

Vi får väl se vad som händer i helgen. Någon som är intresserad?? hör av er ;)

Love charlotte

Sjuk igen.

Jaha då slog det ut på riktigt. Trots att man var sjuk för 3 veckor sen är det dags igen. Förstår inte vad jag gör för fel...Jag tränar(inte under sommaren), äter mycket grönt och mycket frukt, det ända jag kan komma på som jag gör är att jag röker. Men det kan ju inte orsaka att immunförsvaret är så här dåligt.

Klockan 10 ringde väckningen, dags att ta alvedon, klä på sig, sminka bort det sjuka och pallra sig till jobbet. Eftersom jag redan hade en karensdag denna månad vill jag inte ha en till på min lilla lön ja får ut. Jag vet att jag igentligen inte får gå till jobbet sjuk eftersom barnen jag jobbar med är så infektionskänsliga. Men efter en timme jag varit på jobbet så fick jag inte vara kvar...dom beodrade mig att åka hem och lägga mig. Så det var bara att sätta sig på bussen hem.

Har inte hänt så mycket mer under dagen, jag försökte vila.. men under den timmen ringde 3 st. Konstigt det där ioch med att i vanliga fall skulle telefonen vara tyst. När jag pallrade mig upp äntligen kände jag verkligen att magen var hungrig och jag orkar inte laga mat. Men då loggar min kära far in på msn och pratar med mig så han var världens sötaste och handlade mc donalds till mig så jag fick i mig nått. Han köpte till och med en glass =)

Nu sitter jag bara och degar framför tv och hoppas på att bli frisk annars blir det läkaren imorgon
hörs som vanligt.

Fy fan!

Vaknade imorse med en riktigt tjock hals och kände mig inte alls på topp. Men jag var sjuk bara TRE veckor sedan i en förskylning och jag kan fan inte bli det igen! Men visst värre blev det ju längre jag var på jobbet. Slutade med att jag nu har knapprat alvedon och halstabletter för att kunna jobba. Har nog feber som jag trycker ner med alvedonen. Mår piss och inser att ja inte har nått annat val än att gå till jobbet.

Så nu har jag just gjort ordning min egen berocca kur som kan hjälpa till att bli frisk. Jag som precis hade börjat träna, och började känna mig som vanligt igen händer detta.

Inte nog med att jag blivit sjuk så missade jag bussen i sköndal med 10 sekunder.. det åker alltid när min buss stannar till och det vara bara att stå och frysa i 30 min. Pucko jag hade ju inte tagit med mig jackan eftersom det var varmt på dagen. Men med lite sms:ande och musik i öronen klarade man även detta.

Nog om allt klagande.. jag hittade (eller såg en tappa en bussremsa) orkade inte säga till eftersom hon verkade slänga iväg remsan. En hel bussremsa =) bara två åkta klipp. JAG vet att det var fult att inte säga till... men vet ni hur snäll jag jämt är och ärlig. Jag har aldrig fått tebax nått jag har tappat. Såå vad vet jag med denna onda ting gjort ligger jag säkert i 40 graders feber imorgon för att min karma sjönk!

Nu ska jag värma mig under filten här och glo på tv tills jag somnar..Ciao

Prövotid

TJOHO Nu har alla bloggar och jag tänkte prova och se om det hjälper. Jag startar denna blogg för att mitt liv just nu är inne i en vändning. Jag och killen har gjort slut, jag har börjat träna igen och ska försöka vända mitt liv till det bättre. Denna blogg för mig är meningen att jag ska skriva av mina känslor och kanske få en komentar och hjälp på vägen.

Idag vaknade jag hemma hos mor och far eftersom jag var heeeeeeeeeelt ensam på söndagskvällen och jag kände mig riktigt ensam och nedstämd. Förra veckan gjorde jag och killen slut på allvar, vi båda hade bestämt oss för att det var bäst så.Förhållandet var inte direkt så bra och ibland mådde vi piss av varandra. Det är just därför jag känner mig så ensam, inte vant mig att sova själv ännu och hatar att inte ha någon att ligga i soffan med.

Men imorse var det att gå upp sminka sig och åka och handla lite mat, har blivit stort fan av blomkål,vitkål och broccoli.Så jag shoppade för att göra en ny uppsättning av gambas wok! Sen bar det iväg till Sats för en dos av box! Satan vad kul det är varför har jag inte tränat nått i sommar?? Skönt iallfall att komma igång igen. Nu ligger jag och zappar och väntar på att bli trötter så jag kan somna in gott för imorgon är det dags att jobba igen.

Hörs Totten

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0