MALAYSIA!!

Alltså det är heeeeeeeelt sjukt att tiden har gått så snabbt sen vi boka.. Nu sitter jag här nyduschad och ska käka frulle. Pappa hämtar mig 1045 och då bär det av till apoteket och stengård.

Klms plan mot amsterdam går 1505 sedan tar vi nästa plan till Kuala lumpor..... Helt jävla stört.. har ont i magen, inte sovit så mycket. Imorgon när man vaknar är jag på andra sidan jorden... helt otroligt.

Hoppas detta blir en bra resa.. =) jag och stone i storstaden..

GOTT NYTT alla mina vänner. på återseende den 19 jan.. 3½ vecka..


Kuala lumpor där vi ska fira nyår!


Langkawi ön vi ska till efter KL! shiiit

Hej då alla Ha det bra i sverige.. nu tar KL imot oss med 37 grader i luften och 90% luftfuktighet

Pust

Nu börjar stressen inför resan.. fattar inte att vi ska åka om några dagar.. måste fixa sömnpiller på nått sätt.

Ska till litson idag igen han ska kolla mina bihåller eftersom jag är förskyld och sjuk igen. Får se vad han gör.. jag går dock inte med på en bihåller rensning.

Bredbandsbolaget var här idag och mätte.. det är fel på min koppartråd så nu ska dom boka in för att dra en ny ledning. Äntligen kanske strulet med nätet är över.. tack så mycket.

Efter läkaren ska jag träffa marilyn och enya.. ååhh mysigt

puss och kram

....

Lyssnar på Melissa Horn - som jag hade dig förut...... känner mig exakt så som i låten nu.... vet inte vad jag ska tänka, eller göra... jag ska försöka sova nu med klumpen i magen och tåren i ögat..

Behöver åka bort nu!!

Sömnbrist

Varför sover man så himla dåligt nu?? det borde vara tvärt om eftersom det är svalt i huset, tyst och mörkt. Men jag vaknar alltid mitt i natten, har problem att somna. Efter några nätters sömnbrist är det så jobbigt

Jaha vad ska jag säga.. veckan har gått.. Snart bär deet av mot solen och havet.. ska bli otroligt skönt och hoppas det blir en bra resa. Nästa vecka ska jag växla pengar, köpa väskan, köpa stödstrumpor.

Måste ju ha allt klart eftersom jag kommer att vara hela jul på jobbet eller hos mina päron och då har jag bara en dag på mig att fixa allt och det är den 27. Mycket pyssel och jag har kläder också jag måste stryka hos mamma eftersom jag inte har nått fungerande strykjärn.

I helgen blir det nog ganska lungt. Imorgon är det jobb sen tror jag att jag ska träna dock ine bestämt mig eftersom jag är så sjukt trött så kanske jag bara behöver åka hem och vila lite. lördag kanske jag ska på dejt med D. Sjukt söt och jäkligt trevlig kille som påminner mig om mig själv på ett sätt. Har också en inflyttnings fest jag ska på.. får se hur planen blir på lördag. Hoppas på att festen börjar tidigt så jag kan vara där en stund innan dejten.

nuuuuu ska jag snart krypa ner.. jag vet det är verkligen tidigt men jag behöver sova.
kram alla vänner

Hård helg..

I fredags var jag helt slut och ville inte ens åka till festen på lidingö. Men jag hade lovat att komma och hade pressenten också. Jag carro och mallan hade gjort en egen julkorg som vi gav helena och jacob. Väl där var det ganska kul. mycket folk spel och singstar haha störningsjouren kom dit några gånger. Sedan bar det hem till viktor där jag däckade i soffan.. haha han väckte mig vid 6 på morgonen och vi flyttade till sängen.

I går var jag otroligt bakis. Åkte hem till mamma och pappa och vilade där. PÅ kvällen skulle jag och mallan ha en hemma kväll det blev en film middag och lite chips och dip. Sen kände jag för en öl så vi drog ner till diset sjöng lite kareoke och drack öl. Där nere träffade vi några trevliga pojkar och dom hade öl och sprit med sig så vi drog hem till mallan när diset stängde. Hos mallan var det massa roliga diskutioner om allt möjligt. Jag gick och lade mig vid halv 6 tror jag .. mallan hade suttit uppe tills 7 på morgonen. SEn idag gick jag upp vid 1430 haha sjukt att sova så länge men sköönt. Sen vart det en pizza.

Nu är jag hemma och lagar mat för imorgon.. och har städat. Har lite godis här och hoppas kunna somna in till en film senare. Imorgon blir det Box pass med stone i globen..

JAg har blivit så sjukt nervös.. VI ÅKER SNART!!! fattar inte att jag ska till malaysia och ha semester.

Peace. återkommer.. om mitt internet fortsätter fungera..

inge internet och skit förbannad..

mitt internet funkar aldrig.. och ajg har bindningsti till nov 09..konstigt jag kommer inte ihåg att det var bindningstid 1½år. Ska kolla upp det.. nu har mitt internet strulat så mycket átt jag inte orkar mera.

Sen är jag så jävla irriterad på alla människor som bara tänker på sig själv. Min bror mår psykiskt dåligt och har sedan en lång tid tebax. Han har en diagnos via försäkringskassan. Nu har han blitt sjukskriven igen och nu har hans jobb SPRAKAT honom. Hur faan tänker man som företag när man sparkar en psykiskt handikappad människa precis innan jul? och sen har dom ingen jävla rätt att spraka någon som är sjuskriven. Men nu är facket inkopplat och har nu sagt att företaget har gjort fel. Men detta är en lång process och det tar tid. Nu sitter hela min familj utan pengar hela julen.. dom har inte ens råd med sin hyra...ä.

tror du jag mår dåligt eller?? jag ska åka på semester på och kan inte avboka och ge dom mina pengar... weii vad jag kommer njuta nu??!?! nee inte direkt va??.

Förbannad på hela jävla systemet som inte fungerar... är man sjuk ska man inte behöva vänta så länge på pengar från försäkringslkassan.. när alla papper har kommit in ska man få pengar direkt.. nee nu ska man vänta 5 eckor.. detta betyder att det inte blir några pengar förens mitten av januari..


*suckar*

*suckar'

Back on track

jaha då var man tebax på jobbet igen.. och FANS innnnnnnnnnnget att göra.. jag har suttit av hela dagen. Nu har jag kommit hem och håller på att göra storkok på korvsoppa.. =)

Har fått en sjuk dille på oliver... är sugen hela tiden och har precis köpt en ny burk.. undra om jag saknar nått i mitt system som gör att jag är sugen på just oliver. För 2 år sedan hatade jag oliver.. sjukt sjukt.

Var på jobbfest i fredags det var kul att se att mina kolegor kunde slä'ppa taget lite.. någon kanske lite för mycket haha. Själv höll jag mig lugn tills chefen gick =) sen vart det mera vin och sprit. Vi var 50 st och det kanske var hälften som drack och det gick åt 11st röda bag in box, 2 st vita bag in box och 5 liter sprit haha sjuuuuuuuuukt mycket.

I lördags vaknade jag hos viktor och drog sedan på eftermiddagen hem till evie och hade adventsfirande. Sedan vart det diset och skeppsbar. Där jag återigen mötte upp viktor. Dagen efter var jag sååååååååå sjukt bakis. Kände spyan i halsen hela tiden.. Viktor bjöd på grekisk resturang och tro mig jag försökte verkligen äta.. men det gick inte.. höll på att spy direkt jag fick nått i munnen. Gulligt av han. Han ska också hjälpa mig med min pension då han är insatt i krisen i världen och ska fixa så jag kan vinna pengar. Ska bara få papper på kod så jag kan byta pensions sparande.

Nu ska jag käka min soppa =))

RSS 2.0