förlåt

att jag inte bloggar så mycket längre.. har haft mycket att stå i sen jag kom hem.

Har äntligen bråkat klart med bredbandsbolaget. Har sagt upp det och joinar nu dom med com hem och hoppas det funkar bättre. Nu ska jag bara orka ta tag i att vända mig till konsumentverket för att få tebax pengar från dom. Gaah..

På jobbet är det skit just nu.. inga patienter och bara tjafs med alla kärringar. Idag fick vi höra jag och två andra unga kollegor att efter vi 80 talister kom och jobbade inom vården har det minsan blivit mer skitsnack och mer bråk. Tack för det gaah jag dör. Ända sen jag har kommit hem från semestern har jag försökt vara trevlig och inte stressa och inte tänka negativt men det är inte så lätt när man jobbar med sånna så man känner sig lika stor som en jävla pissmyra... Jag vill inte ens gå till jobbet just nu och imorgon blir det inte bättre när vi har Barnsköterskemöte och ska ta upp frågor. Jag vet att om jag kommer med ett förslag eller säger nått kommer det att bli gnabb. Hoppas det blir bättre snart annars kommer jag inte orka jobba där längre.

Vad är positivt just nu då? Joo min syrra har en JÄTTTTTTTTTTTE fin bebis mage och jag ska bli moster igen!
Det är fest på lördag men jag vet faktist inte om jag orkar gå änn får se.
Jag har blivit av med BREDBANDSBOLAGET!!!!
Jag fick en bra lön, dock slut snart ioch med alla räkningar och lån.
Jag har ett snällt ex som bjuder över mig på filmkväll och kramar..


Tackar tackar... nu ska jag försöka vaska av mig sen sova lite. Imorgon blir det tung dag på jobbet sen hem och installera comhem och stäääääääda ursh.. men det är skönt att bli av med det inför helgen.


Leaving Malaysia!!

Fyy fan for att aka hem harifran.. jag ar verkligen kar i allt vi har gjort och i dom vi har traffat hela resan. Sjukt kul har jag haft. Ikvall har vi en lang flygning framfor oss och det kommer bli tufft men det ska val ordna sig hoppas kunna sova hela resan. Nar jag kommer hem ska jag fixa in lite kort och sant i datorn. sa ni alla far se.\

Igar tog jag och malin en shoppingrunda i China town.. dar helt plotsligt dyker alex upp.. Mallans lillesyrra haha helt sjukt att traffa pa nagon man kanner har bara sa dar. men det visar bara hur liten varlden ar.

Puss och kram vi hors nar jag kommer hem

ciao

Inlagg fran langkawi

Hej alla kara.. Nu sitter jag har klockan ar strax halv 11 pa kvallen. Idag var vi ivag och akte cable car det vart sjukt laskigt och hur hogt upp som helst. Men jatte utsikten orvar. Vi har varit med om mycket har nere och jag orkar inte skriva allt har. 

Har tagit massor av fotonb som jag senare kommer lagga upp pa natet. Vi har traffat massa nytt roligt folk och har fortfarande 10 dar kvar har pa langkawi. Har manga minnen fran detta...

Saknar er

Puss Puss

RSS 2.0